• Neděle, 16. prosinec 2018

VŠEM KOHO TO MŮŽE ZAJÍMAT - Tisková zpráva : soudní ping-pong

VŠEM, KOHO TO MŮŽE ZAJÍMAT - Tisková zpráva : soudní ping-pong

- Zdeněk Jemelík - Článek od - Zdeněk Jemelík -

V pátek 12.10.2018 v 8:30 bude u Obvodního soudu pro Prahu 1 – místnost č.4/přízemí zahájeno hlavní líčení v trestní věci dvou zaměstnanců Ministerstva zahraničních věcí ČR, obžalovaných kvůli údajně neoprávněnému zaplacení propagačních akcí, uspořádaných v oblasti Dálného Východu.

Skutková podstata není příliš zajímavá. Řízení je zajímavé tím, že soud prvního stupně obžalované již 5x zprostil obžaloby, ale žalobce se vždy odvolal a Městský soud v Praze jako soud odvolací mu 5x vyhověl.

Po třetím zprošťujícím rozsudku odvolací soud nařídil změnu složení senátu. Nový senát opět 2x vynesl zprošťující rozsudek a jeho předsedkyně pak odešla do důchodu. Šesté kolo řízení povede třetí předsedkyně senátu.

Nejde o první případ nařízení změny složení senátu v praxi příslušného odvolacího senátu, jehož členkou je poslední Havlova soudkyně Eva Burianová. Tento proces se od jiných liší tím, že ani po změně složení senátu se nezměnil právní názor soudu prvního stupně.

Je obvyklé, že soudce, jemuž je věc přikázána po nařízení změny senátu, vyhoví požadavkům žalobce, který ztratí důvod k dalšímu odvolání.

Se srdečným pozdravem

Ing. Zdeněk Jemelík

CHAMURAPPI z.s.

Jiří Šedivý

09.10.2018 21:50

Pane Jemelíku. Máte samozřejmě pravdu v odkrývání zrůdností našeho soudního systému, jenže kauzy, o nichž píšete v podstatě nikoho nezajímají. A to, že náš zrůdný soudní systém je k posrání, už lidi přijímají jako normální stav, samozřejmě pokud se do toho mlejna nedostanou sami. Někdy začátkem devadesátých let šel v české (možná ještě československé) televizi takový zajímavý seriál o soudech a soudcích. název si už nepamatuji. Hlavní roli tam hrál můj bývalý kamarád z divadla Honza Novotný. A bylo to dost deprimující, dost prorocké a hlavně to navozovalo naprostou beznaděj do současné tehdejší budoucnosti. A tak je to dneska skoro se vším.

EU se budovala na písčitém politickém podkladě, dnes hrozí, že se takto vzniklá soustava států časem zhroutí. Tímto rizikovým územím dnes Evropská unie je; jedním ze základních kamenů tvoří též exod běženců zvaný EUROMED

Program EUROMED počítá s přistěhováním až 80 milionů islámských migrantů. Vyrovnají demografický úbytek v Evropě; ČR s porodností 1,9 děti nemá šanci přežít, plodné islámské rodičky s čs. občanstvím a 5 dětmi tak zajistí udržení české identity

Evropskému parlamentu řekli voliči před řadou let sice tiché, ale přesto jasné „Ne“ muslimským imigrantům a multikulturnímu zákonu; napětí však povolilo jen zdánlivě, katarze se nekonala. Přesto se EU, tento nevydařený klon RVHP, postupně potýká se zásadní krizí...

Připomeňme si 18. prosinec 2011, den skonu Václava Havla; není od věci srovnat jeho podobnost s mágem Davidem Copperfieldem. Havel sice nenechal zmizet Sochu Svobody, zato jeho kouzlem se vypařily svazky StB, aby z nich vymazal své kámoše

Opět si nyní už posedmé připomínáme datum skonu Václava Havla. O mrtvých jen dobře, budiž jim země lehká, nicméně není od věci srovnat jeho podobnost s věhlasným mágem Davidem Copperfieldem. Havel sice nenechal zmizet Sochu Svobody, zato díky němu vyměnil naši svobodu za lichvu oligarchů.

Budou se znovu na Majdanu odehrávat masakry v duchu banderovské tradice: Národe! Věz! Moskva, Polsko, Maďaři, židovstvo – jsou tvoji nepřátelé. Likviduj je! Likviduj Židy, Poláky, komunisty, nič je bez milosrdenství

Motto zločince Bandery z UPA, hrdiny Ukrajiny: Národe! Věz! Moskva, Polsko, Maďaři, židovstvo – jsou tvoji nepřátelé. Likviduj je! Likviduj Židy, Poláky, komunisty, nič je bez milosrdenství

V Porošenkově bankrotující Ukrajině se zase dějí věci; nový ukrajinský zákon totiž v závěru roku 2018 postavil k šoku všech soudných lidí ukrajinské Banderovy nacionalisty bojující po boku nacistů za druhé světové války a po ní proti Rudé armádě na roveň těm, kteří bojovali proti Hitlerovu Německu.