• Středa, 12. srpen 2020

Tisková zpráva – Českoslovenští vojáci v záloze za mír

Tisková zpráva – Českoslovenští vojáci v záloze za mír

- Ivan Kratochvíl - Článek od - Ivan Kratochvíl -

Dnes ve Vyškově při průjezdu amerických obrněných vozidel jeden náš člen, veterán z mírových misí, na protest přítomnosti cizích ozbrojených sil na našem území, vstoupil do vozovky, stáhnul kalhoty slavnostní uniformy a ukázal osádce vozidla holý zadek.

Byl zadržen, odvezen na služebnu, kde při podání vysvětlení mu bylo sděleno obvinění ze spáchání trestného činu – nikoliv přestupku! – výtržnictví. Za což mu podle paragrafu 358 trestního zákoníku hrozí až tři roky nepodmíněně.

Při srovnání se spoustou holých zadků promenádujících se po Praze v rámci homosexuálních průvodů je jednoznačné, že policie v tomto případě koná svévolně a překračuje svoje pravomoci. Pokud by to nebyla pravda, muselo by být již několikanásobně vzneseno obvinění na Magistrát hlavního města Prahy a Americké velvyslanectví. Velení Československých vojáků v záloze za mír poskytuje plnou podporu svému členu v tomto boji za spravedlnost, i když jakékoliv vystrkování zadků na veřejnosti odsuzujeme. V tomto případě se jedná o nenásilný, nesouhlasný politický projev se současnou politikou naší vlády a vlády USA, která je podporována Evropskou unií. Zastrašování našich občanů pomocí ozbrojených sil je a bude nepřípustné.

Sdělovací prostředky se našemu odporu ke glorifikaci projíždějících vojsk věnovaly pouze okrajově a v rozporu s tiskovým zákonem zveřejnili pouze Národní demokracii, přestože na tom samém místě byli zástupci i dalších vlasteneckých uskupení, včetně Československých vojáků v záloze za mír. Vzhledem k tomu, že naše vlajky vlály společně, je více než udivující, že na zveřejněných záběrech naše vlajky vidět nejsou. Taková to pochybení jsou v demokratické společnosti naprosto nepřípustná a žádáme o nápravu.

V Praze dne 28.května 2016

velitel

Ing. Ivan Kratochvíl v.r.

- Ivan Kratochvíl -
Je absolventem Vysoké vojenské technické školy v Liptovském Mikuláši v oboru Speciální technika protivzdušné obrany státu a Vojenské akademie Brno obor Řízení obrany státu, pplk. v záloze, absolvent mnoha dalších škol a muž mnoha profesí s velmi dobrým analytickým myšlením a odolností vůči stresu.

Ivana Svobodová

29.05.2016 11:16

to je hnus, jak si ty zmetci nahoře upravují zákony pro své konání!!!

Stephen Lendman: Masové rabování v Chicagu. Mé město v obležení

Včera, to je v pondělí ráno, jsem se probudil do hrozivé skutečnosti. Mail, zaslaný všem obyvatelům zdejšího obvodu mi sděloval, že během předcházející noci z neděle na pondělí, došlo na nejvýznamnější chicagské třídě, nazvané Velkolepá míle (Magnificent Mile), a patřící do našeho obvodu, k masovému rabování maloobchodních prodejen.

Pompeo, tys nám tady ale chyběl…

Přiletět do země jako představitel zatímní supervelmoci, která se hroutí před očima, tři měsíce předtím, kdy jeho nejvyšší šéf prezident USA má nakročeno k odchodu z Bílého domu, je v podstatě komické. A ještě je komičtější, že přijíždí s tím, aby podpořil fanatické protičínské sunity v podobě Vystrčilů, Fischerů apod. svým vystoupením v Čechy hluboce nenáviděným Senátu.