• Pondělí, 18. leden 2021

Tisková zpráva – Českoslovenští vojáci v záloze za mír

Tisková zpráva – Českoslovenští vojáci v záloze za mír

- Ivan Kratochvíl - Článek od - Ivan Kratochvíl -

Dnes ve Vyškově při průjezdu amerických obrněných vozidel jeden náš člen, veterán z mírových misí, na protest přítomnosti cizích ozbrojených sil na našem území, vstoupil do vozovky, stáhnul kalhoty slavnostní uniformy a ukázal osádce vozidla holý zadek.

Byl zadržen, odvezen na služebnu, kde při podání vysvětlení mu bylo sděleno obvinění ze spáchání trestného činu – nikoliv přestupku! – výtržnictví. Za což mu podle paragrafu 358 trestního zákoníku hrozí až tři roky nepodmíněně.

Při srovnání se spoustou holých zadků promenádujících se po Praze v rámci homosexuálních průvodů je jednoznačné, že policie v tomto případě koná svévolně a překračuje svoje pravomoci. Pokud by to nebyla pravda, muselo by být již několikanásobně vzneseno obvinění na Magistrát hlavního města Prahy a Americké velvyslanectví. Velení Československých vojáků v záloze za mír poskytuje plnou podporu svému členu v tomto boji za spravedlnost, i když jakékoliv vystrkování zadků na veřejnosti odsuzujeme. V tomto případě se jedná o nenásilný, nesouhlasný politický projev se současnou politikou naší vlády a vlády USA, která je podporována Evropskou unií. Zastrašování našich občanů pomocí ozbrojených sil je a bude nepřípustné.

Sdělovací prostředky se našemu odporu ke glorifikaci projíždějících vojsk věnovaly pouze okrajově a v rozporu s tiskovým zákonem zveřejnili pouze Národní demokracii, přestože na tom samém místě byli zástupci i dalších vlasteneckých uskupení, včetně Československých vojáků v záloze za mír. Vzhledem k tomu, že naše vlajky vlály společně, je více než udivující, že na zveřejněných záběrech naše vlajky vidět nejsou. Taková to pochybení jsou v demokratické společnosti naprosto nepřípustná a žádáme o nápravu.

V Praze dne 28.května 2016

velitel

Ing. Ivan Kratochvíl v.r.

- Ivan Kratochvíl -
Je absolventem Vysoké vojenské technické školy v Liptovském Mikuláši v oboru Speciální technika protivzdušné obrany státu a Vojenské akademie Brno obor Řízení obrany státu, pplk. v záloze, absolvent mnoha dalších škol a muž mnoha profesí s velmi dobrým analytickým myšlením a odolností vůči stresu.

Ivana Svobodová

29.05.2016 11:16

to je hnus, jak si ty zmetci nahoře upravují zákony pro své konání!!!

Svoboda slova zemřela v USA...

Cituji z Echo24.cz: “John Matze, ředitel a spoluzakladatel sociální sítě Parler, musel kvůli výhrůžkám smrtí a obavám o bezpečnost opustit i s rodinou svůj domov. Informovala o tom televize Fox News. Že obavy Matze jsou oprávněné, dokazuje i zájem skupiny hackerů, která zveřejnila na internetu jeho adresu a další osobní údaje. Po nátlaku velkých technologických společností, které defacto Parler, který odmítal cenzuru, zrušily, mají čelit výhrůžkám i další jeho zaměstnanci.”

Boyd Cathey: Svět i mnoho Američanů si neuvědomuje, že USA jsou dnes bezkulturním totalitním státem, ve kterém se praktickým plněním prvního dodatku Ústavy stal domácí terorizmus. Vítejte v Gulagu r. 2021.

Mediální prostor je plný pověstí o „povstání“ Trumpových příznivců, tzv. „ubožáků (deplorables)“, 6. ledna t.r. před Kapitolem. Od toho dne všechna média establishmentu vyřvávají do světa, že země stála toho dne okraji propasti, že šlo o „zradu“ a „povstání“, a vyslovují absolutní a neodvolatelný požadavek „potlačit“ a „zničit“ každého, kdo by se proti této jejich likvidační touze postavil. A cílem útoku nejsou jen „ubožáci“, ale kdokoli, kdo by se odvážil toto pomstychtivé myšlenkové schéma jakýmkoli způsobem zpochybnit.

Amerika v nahotě

Ten večer Tříkrálový mně zůstane dlouho v paměti. Česká televize nedávala nějaký válečný film z Hollywoodu, v televizi nebyly ani záběry z...