• Úterý, 25. červen 2019

Tisková zpráva – Českoslovenští vojáci v záloze za mír

Tisková zpráva – Českoslovenští vojáci v záloze za mír

- Ivan Kratochvíl - Článek od - Ivan Kratochvíl -

Dnes ve Vyškově při průjezdu amerických obrněných vozidel jeden náš člen, veterán z mírových misí, na protest přítomnosti cizích ozbrojených sil na našem území, vstoupil do vozovky, stáhnul kalhoty slavnostní uniformy a ukázal osádce vozidla holý zadek.

Byl zadržen, odvezen na služebnu, kde při podání vysvětlení mu bylo sděleno obvinění ze spáchání trestného činu – nikoliv přestupku! – výtržnictví. Za což mu podle paragrafu 358 trestního zákoníku hrozí až tři roky nepodmíněně.

Při srovnání se spoustou holých zadků promenádujících se po Praze v rámci homosexuálních průvodů je jednoznačné, že policie v tomto případě koná svévolně a překračuje svoje pravomoci. Pokud by to nebyla pravda, muselo by být již několikanásobně vzneseno obvinění na Magistrát hlavního města Prahy a Americké velvyslanectví. Velení Československých vojáků v záloze za mír poskytuje plnou podporu svému členu v tomto boji za spravedlnost, i když jakékoliv vystrkování zadků na veřejnosti odsuzujeme. V tomto případě se jedná o nenásilný, nesouhlasný politický projev se současnou politikou naší vlády a vlády USA, která je podporována Evropskou unií. Zastrašování našich občanů pomocí ozbrojených sil je a bude nepřípustné.

Sdělovací prostředky se našemu odporu ke glorifikaci projíždějících vojsk věnovaly pouze okrajově a v rozporu s tiskovým zákonem zveřejnili pouze Národní demokracii, přestože na tom samém místě byli zástupci i dalších vlasteneckých uskupení, včetně Československých vojáků v záloze za mír. Vzhledem k tomu, že naše vlajky vlály společně, je více než udivující, že na zveřejněných záběrech naše vlajky vidět nejsou. Taková to pochybení jsou v demokratické společnosti naprosto nepřípustná a žádáme o nápravu.

V Praze dne 28.května 2016

velitel

Ing. Ivan Kratochvíl v.r.

- Ivan Kratochvíl -
Je absolventem Vysoké vojenské technické školy v Liptovském Mikuláši v oboru Speciální technika protivzdušné obrany státu a Vojenské akademie Brno obor Řízení obrany státu, pplk. v záloze, absolvent mnoha dalších škol a muž mnoha profesí s velmi dobrým analytickým myšlením a odolností vůči stresu.

Ivana Svobodová

29.05.2016 11:16

to je hnus, jak si ty zmetci nahoře upravují zákony pro své konání!!!

V pravěké politické minulosti zakladatel TOP 09 Karel Schwarzenberg dnes chce, aby stranu opět vedl aristokrat; jen se neví, jestli to nebude další „šlofíkový“ šlechtic Tomáš Spáč II.

Táhne mu na 82 let, v uplynulých měsících prodělal zápal plic, pak byl v nemocnici kvůli problémům se srdcem. A zrovna teď si Karel Schwarzenberg připomíná deset let od doby, kdy s Miroslavem Kalouskem založil TOP 09. Ve Výzvě Seznamu mluví o demonstracích, kondici TOP 09 i svém zdravotním stavu.

Jsem unavený z Milionů šašků, nechtěl jsem už ani psát o Andhropoidu; synonymu umučených  obyvatel Lidic a Ležáků: Nejstarší oběti z Lidic bylo 84, nejmladšímu 14 let, resp. Ležáky a zastřelení všech 33 lidí starších 15 let

Jsem unavený z Milionů šašků, nechtěl jsem už ani psát o Andhropoidu; synonymu umučených obyvatel Lidic a Ležáků: Nejstarší oběti z Lidic bylo 84, nejmladšímu 14 let, resp. Ležáky a zastřelení všech 33 lidí starších 15 let

To, že jsem zase prožíval ty zbytečné a nelidské masakry vlastně způsobila Mgr. Martina Lehmannová, co je od 1. dubna 2017 je ředitelkou Památníku Lidice a předsedkyně Českého výboru Mezinárodní rady muzeí ICOM. Byla též u toho, když 24. června 2019 uplynulo 77 let od vypálení a vyhlazení osady Ležáky.

Géniové mezinárodní investigativní skupiny Bellingcat mají definitivně jasno: za katastrofu malajsijského letounu na lince MH17, při níž v roce 2014 zahynulo na východě Ukrajiny 298 lidí, může opět a jen Rusko

Mezinárodní tým vyšetřovatelských šašků složený z nizozemských, belgických, australských a ukrajinských údajných expertů už 24. května 2018 v nizozemském městě Bunnik znovu po čtyřech letech prezentoval jen předběžné výsledky vyšetřování tragického pádu malajsijského letadla Boeing 777, v jehož troskách zahynulo 298 lidí. Důkazy žádné, nicméně Rusko je viníkem

Je Británie výkladní skříní demokracie, či jen chaosem populismu?  Proč? Jelikož místo premiérky Mayové, co hlasovala proti brexitu, nastoupí do čela vlády asi šašek Boris Johnson, co veřejně lhal

Je Británie výkladní skříní demokracie, či jen chaosem populismu? Proč? Jelikož místo premiérky Mayové, co hlasovala proti brexitu, nastoupí do čela vlády asi šašek Boris Johnson, co veřejně lhal

Kdepak asi skončí Velká Británie, dnes varovný příklad světové demokracie? Podle ankety z 12. června 2019 by konzervativci s ohledem na jednokolový volební systém, ve kterém vítěz „bere vše“, obsadili v parlamentu 395 mandátů. Labouristé by byli druzí se 151 poslanci. Liberálové by skončili až čtvrtí s 26 křesly a Faragova strana by jako v minulosti „ostrouhala“. Třetí by byla Skotská národní strana s 59 zástupci v dolní komoře britského parlamentu.