• Neděle, 25. srpen 2019
  • Svátek má Rukojmí Radim

Prohlášení Národní demokracie k útoku na vozidlo Adama B. Bartoše. Je čas vrátit se do ulic, reaguje předseda Národní demokracie na výhružný útok. Politickou odpovědnost nesou Piráti

-  Rukojmí.cz - Článek od - Rukojmí.cz -

Ze soboty 13. na neděli 14. dubna došlo k útoku neznámého pachatele na osobní vůz předsedy Národní demokracie Adama B. Bartoše v místě jeho bydliště. Útočník vhodil betonovou cihlu do zadního bočního okénka na dětské autosedačky. Je to už pátý násilnický čin na osobní majetek předsedy Národní demokracie. Incident řeší Policie České republiky.

„Podle všeho jsme vstoupili do horké fáze předvolební kampaně,“ poznamenal k tomu Bartoš, podle kterého jde o jednoznačný vzkaz a zastrašování národovecké opozice, jako je tomu v Německu, kde antifa útočí na představitele protisystémových stran.

Podle Bartoše jde o čin antify nebo politické konkurence, které vadí, že volební koalice Rozumní a Národní demokracie se ve dvou nezávislých anketách drží na předních příčkách, což se jistě nelíbí sorošovským strukturám.

„Nevím, kdo je pachatelem, ale politicky za takové činy nesou odpovědnost politické strany jako Piráti, kteří ostatně s antifou velmi blízce spolupracují, všemožné sorošovské neziskovky, ale i ministerstvo vnitra, které Národní demokracii opakovaně zařazuje na seznam extrémistických stran, vyvolává tak ve společnosti nenávist vůči jejím voličům a sympatizantům a nepřímo tak napomáhá vytvářet atmosféru hysterie, ve které se pak mohou dít podobné věci.“

Podle Adama B. Bartoše způsobují Piráti a další sorošovské formace svými verbálními útoky na vlastence a národovce podhoubí pro následné násilné trestné činy. „Samozřejmě se ale tímto vzkazem zastrašit nenechám, právě naopak mne to nakoplo. Je čas vyrazit do ulic, proto na 8. května svoláme po dlouhé době Tábor lidu, kde vystoupím se zásadním projevem,“ řekl ABB.

Je to celkem už pátý útok na vozidlo předsedy Národní demokracie – po nabouraných dveřích, propíchaných pneumatikách, postříkání vozidla kyselinou máselnou a zaslepení zámku auta tuhnoucí směsí není předseda strany z rozbitého okna zaskočený.

„Vlastenecky smýšlející lidé by měli v nadcházejících volbách volit ne ty strany, které je zklamaly a které kolaborují se systémem, ale strany antisystémové, které jsou skutečnou opozicí. To, zda je strana skutečnou opozicí, nebo si na ni jen hraje, se ukazuje právě na tom, jak moc jsou její představitelé pronásledování státem a vystaveni i fyzickým útokům neomarxistické levice,“ dodal Adam B. Bartoš.

Petr Majevský

24.04.2019 19:32

Jedná se o terorismus.A na ten mají vhodné lidi nejen piráti,ale i další.

Jak to bylo s Čáslavskou nejen v roce 1968, ale i s jejími protisovětskými gesty, jak je v minulých dnech okázale prezentovala ČT, když pouze ukázala předávání medailí jí a sovětské gymnastce; Čáslavská odvrací svoji tvář od vlajky SSSR

Jak to bylo s Čáslavskou nejen v roce 1968, ale i s jejími protisovětskými gesty, jak je v minulých dnech okázale prezentovala ČT, když ukázala pouze předávání medailí jí a sovětské gymnastce; Čáslavská odvrací svoji tvář od vlajky SSSR

V České televizi před několika dny závěru srpna 2019 odezněla jen laciná propaganda roku 1968, když při předávání medailí jí a sovětské gymnastce Čáslavská okázale odvrací na protest svoji tvář od vlajky SSSR. Ani slovo o tom, jak přišel říjen 1968 a sedminásobná olympijská vítězka - gymnastka Věra Čáslavská a stříbrný olympijský medailista - běžec Josef Odložil si před více než půl stoletím řekli 26. října 1968 své “ano“ během letních olympijských hrách v Mexico City.

Radovan Krejčíř a jeho rodina si mohou být jisti, že v naší péči je v bezpečí, prohlásil mluvčí jihoafrické vězeňské správy Singabakho Nxumalo. A než se jeho manželka vzpamatovala, „náhodou“ vyhořel jejich dům v Černošicích

Život Radovana Krejčíře v johannesburgské věznici Leeuwkop s maximální mírou ostrahy, kde si Čech odpykává pětatřicetiletý trest, není ohrožen, ujistila právě jihoafrická vězeňská správa podle místních médií. Reagovala tak na tvrzení Krejčířových příbuzných, kteří si v tisku stěžovali, že Čech bude brzy zavražděn, pokud nebude z Leeuwkopu přeložen do jiného zařízení.

Poznal jsem operního pěvce Plácida Dominga osobně v Římě, pomluvy pro údajné anonymní obvinění ze sexuálních obtěžování pěveckých hvězdiček v 80. letech jsou výmysly; Havel tak činil se svými milenkami legálně

Legendární operní zpěvák a dirigent Plácido Domingo čelí obvinění, že řadu žen nutil k sexuálním stykům. Údajně jim nabízel práci a trestal je, když jeho návrhy odmítly. Informovala o tom v úterý agentura AP. Osmasedmdesátiletý Domingo tato obvinění označil za „hluboce znepokojivá a tak, jak byla představena, za nepřesná“. Dodal, že se domníval, že veškeré jeho chování a vztahy byly přijímány kladně a se souhlasem.

Nový ministr kultury Zaorálek blábolil ještě jako volební lídr ČSSD a šéf české diplomacie v červnu 2017: "Mám vysoké ambice - vyhrát volby. Nikoho nenechám si do toho mluvit; přejímám celou zodpovědnost na sebe

To bylo směšných vyhrůžek a svalnatých řečí: „My Šmardu nedáme, raději vládnutí s ANO zbouráme!“ Pak ale musel Hamáček stáhnout před prezidentem Zemanem ocas mezi nohy; plné koryto je plné koryto, od kterého se socani neodtrhnou, ani omylem. A tak prozatimní šéf ČSSD raději zatáhl za záchrannou brzdu a připlazil se po čtyřech, aby navrhl na post ministra kultury Lubomíra Zaorálka.

Jak poznat totalitu?

Ve zkratce: naše pravda je jedině správná, nesouhlasící je třeba zastrašit, umlčet, zostudit, když to nepůjde „podobrém“, potrestat, vyhodit...