• Neděle, 26. květen 2019
  • Svátek má Rukojmí Filip

Prohlášení Národní demokracie k útoku na vozidlo Adama B. Bartoše. Je čas vrátit se do ulic, reaguje předseda Národní demokracie na výhružný útok. Politickou odpovědnost nesou Piráti

-  Rukojmí.cz - Článek od - Rukojmí.cz -

Ze soboty 13. na neděli 14. dubna došlo k útoku neznámého pachatele na osobní vůz předsedy Národní demokracie Adama B. Bartoše v místě jeho bydliště. Útočník vhodil betonovou cihlu do zadního bočního okénka na dětské autosedačky. Je to už pátý násilnický čin na osobní majetek předsedy Národní demokracie. Incident řeší Policie České republiky.

„Podle všeho jsme vstoupili do horké fáze předvolební kampaně,“ poznamenal k tomu Bartoš, podle kterého jde o jednoznačný vzkaz a zastrašování národovecké opozice, jako je tomu v Německu, kde antifa útočí na představitele protisystémových stran.

Podle Bartoše jde o čin antify nebo politické konkurence, které vadí, že volební koalice Rozumní a Národní demokracie se ve dvou nezávislých anketách drží na předních příčkách, což se jistě nelíbí sorošovským strukturám.

„Nevím, kdo je pachatelem, ale politicky za takové činy nesou odpovědnost politické strany jako Piráti, kteří ostatně s antifou velmi blízce spolupracují, všemožné sorošovské neziskovky, ale i ministerstvo vnitra, které Národní demokracii opakovaně zařazuje na seznam extrémistických stran, vyvolává tak ve společnosti nenávist vůči jejím voličům a sympatizantům a nepřímo tak napomáhá vytvářet atmosféru hysterie, ve které se pak mohou dít podobné věci.“

Podle Adama B. Bartoše způsobují Piráti a další sorošovské formace svými verbálními útoky na vlastence a národovce podhoubí pro následné násilné trestné činy. „Samozřejmě se ale tímto vzkazem zastrašit nenechám, právě naopak mne to nakoplo. Je čas vyrazit do ulic, proto na 8. května svoláme po dlouhé době Tábor lidu, kde vystoupím se zásadním projevem,“ řekl ABB.

Je to celkem už pátý útok na vozidlo předsedy Národní demokracie – po nabouraných dveřích, propíchaných pneumatikách, postříkání vozidla kyselinou máselnou a zaslepení zámku auta tuhnoucí směsí není předseda strany z rozbitého okna zaskočený.

„Vlastenecky smýšlející lidé by měli v nadcházejících volbách volit ne ty strany, které je zklamaly a které kolaborují se systémem, ale strany antisystémové, které jsou skutečnou opozicí. To, zda je strana skutečnou opozicí, nebo si na ni jen hraje, se ukazuje právě na tom, jak moc jsou její představitelé pronásledování státem a vystaveni i fyzickým útokům neomarxistické levice,“ dodal Adam B. Bartoš.

Petr Majevský

24.04.2019 19:32

Jedná se o terorismus.A na ten mají vhodné lidi nejen piráti,ale i další.

Prázdné heslo: Zabraňte globálnímu oteplování! Byť za něho lidé mohou jen 10%, když účinky přírody jsou mnohokrát větší vlivem vypařováním moří a oceánů vydechující největší skleníkový plyn - vodní páry…

Prázdné heslo: Zabraňte globálnímu oteplování! Přitom za něho lidé mohou jen cca 5%, když účinky přírody jsou mnohokrát větší vlivem vypařováním moří a oceánů, vydechujících největší skleníkový plyn - vodní páry…

Čeští studenti se přesto připojili k celosvětové protestní akci, která chce přimět politiky k důslednější ochraně klimatu a snižování emisí. Nechce se ti do školy, přijď mezi nás a protestuj; v rámci iniciativy Fridays for Future se tak účastní mladí lidé z více než stovky zemí světa.

„S proruskými maniaky nechci mít nic společného,“ rozzuřil se Václav Bartuška a z mého rozhovoru pro Rukojmi.cz nebylo nic. Přes mé ujišťování, že by šlo o férové interwiev „padni komu padni“ a objasnění slov „proruský“ a „protiruský“

Měl jsem zase jeden utkvělý a notně ztřeštěný plán; udělat pro internetové noviny Rukojmi.cz rozhovor, jehož hlavním protagonistou měl být Václav Bartuška, velvyslanec České republiky pro energetickou bezpečnost. A ten by byl, resp. měl být mým novinářským sólokaprem. Pak jsem ho náhodně potkal v Praze a drze oslovil se svojí utajenou strategií; připadal jsem si jako směšný konspirátor.

STÍN „SOUDKYNĚ OLO“ NA OBNOVENÉM PROCESU

Od 6. června 2018 jsem se na svém bloggu opakovaně věnoval svéráznému postupu „soudkyně OLO“, tedy paní Ivety Šperlichové, soudkyně zlínské pobočky Krajského soudu v Brně, v řízení proti údajným pachatelům krácení spotřební daně z tabáku, který dovedla k odsuzujícímu rozsudku z 22.června 2018. V r.2019 ji ale uznal Ústavní soud za podjatou a následně jí Vrchní soud v Olomouci případ odebral a rozsudek zrušil.